Core og Pure Kampanje fra Cane-Line

Core og Pure Kampanje fra Cane-Line

Trenger du nye spisemøbler til hagen i sommer? Nå har vi kampanje på Core og Pure Dining serie fra Cane-Line. Du sparer nå 20% på begge serier. Core er en serie spisestoler i det unike og nye Cane-line Softtouch materialet og Pure er spisebord i forskjellige størrelser og farger med keramisk topp. Begge er perfekte, enkle utemøbler som kan brukes hele sesongen. Kampanjen varer til og med 30.juni. Velkommen innom for en titt på hagesesongen

Spar 20% på Core og Pure Dining serie fra Cane-Line frem til 30.juni.

Informasjon om produktene fra Cane-Line sin nettside:

Core spisestolen i det unike og nye Cane-line Softtouch materialet tar uteservering til et helt nytt nivå. Det myke og behagelige Softtouch materialet kombinerer form og funksjon på en optimal måte. Softtouch kombinerer den myke følelsen kjent fra et tradisjonelt innendørs møbelstoff, med de unike utendørs funksjoner kjent fra Cane-line Tex. Med Softtouch får du den populære og unike Cane-line QuickDry funksjonen i kombinasjon med en myk og koselig stemning. En touch og et utseende vanligvis bare sett i innendørs møbler. Den viktigste egenskapen, er at du kan la møblene stå ute hele året, med minimalt vedlikehold.

Det minimalistiske bordet Pure er designet av den danske designduoen Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Understellet er av aluminium av høy kvalitet. Bordplater finnes i flere varianter, avhengig av hvilket utseende du ønsker. Pure-bordet er enkelt å vedlikeholde, ripebestandig og kan tørkes av med en fuktig klut. Bordet er UV-bestandig, noe som betyr at det er perfekt for utendørsbruk og tåler allslags vær. 

Størrelser på Pure bord:

100 x 100 x h73cm
90 x 150 x h73cm
100 x 200 x h73cm
100 x 280 x h73cm