PH 3 - 2 1/2 vegg i kobber fra Louis Poulsen

Fem tips til utendørs belysning

Solen har snudd men vi har fortsatt mange fine sommerkvelder foran oss - her kommer noen tips til å lyse opp sommerkvelden eller når høstmørket kommer.

1: PH vegg i kobber designet av legendariske Poul Henningsen. Produsert av Louis Poulsen. Med sin geniale måte å spre lyset på er denne lampen er i en klasse for seg selv.
Den er elegant og lekker i designet, svært smakfull i sin natur kobber som eldes og får en irrgrønn patina med tiden. Dette er klassikeren som blir finere og finere etter hvert som tiden går. Eldes med stil!

PH 3 - 2 1/2 vegg i kobber fra Louis Poulsen

2: Gregg utendørs lampe fra Foscarini. En anvendelig lampe som en kan plassere alt etter behov. Den gir et fantastisk pent og behagelig stemningslys på terrassen eller i blomsterbedet. Skaper flott stemning.

Gregg fra Foscarini

3: Edison the petit – Fatboy. Edison The Petit er den mobile lampen du alltid har ønsket deg, en kilde til romantikk på balkongen eller en trygg lampe for barnerommet. (med LED-lys blir den ikke varm og ingen ledninger når den er oppladet) Den lille lampen lyser fra topp til tå i tre innstillinger, lyser opp livet ditt fra 6 til 24 timer før den må lades . Liten robust oppladbar lampe med LED-belysning i helstøpt plast fra Fatboy.

Edison the Petit fra Fatboy

4: Cross Over - utendørslampe fra Le Klint. Lampen du har mulighet til å variere uttrykket på. Sett på en skjerm med en blomstereng, plasser den blant blomstene dine, og vips ev festlig lampe som forsvinner i mengden. Det finnes mange skjermer du kan kjøpe til denne lampen, som derfor gjør den svært anvendelig.  

Cross Over fra Le Klint

5: AJ Eklipta designet av Arne Jacobsen, produsert av Louis Poulsen. «Less is more» velger jeg å si om denne. Trelags opalhvit glasskjerm som gir et behagelig lys. Denne finnes i tre forskjellige størrelser Ø22cm, Ø35cm og Ø45cm. Den kan brukes både som tak lampe og som vegg lampe. Vi syns at den absolutt bør brukes på veggen utendørs. Den ble designet til rådhuset i København i sin tid, så derfor har den en fin historie. Den føyes inn i rekken av nok en klassiker fra Arne Jacobsen.

Eklipta fra Louis Poulsen