Deco blue og grand prix fra Fritz Hansen

Trend: høstens farger

I denne ukas blogg innlegg har vi hentet inspirasjon fra Jotun og deres nye fargekart.

Et personlig hjem formes gjennom tidens løp, og fargene i denne paletten er som skapt for deg som ønsker å kombinere og sette sammen møbler og interiør fra ulike tidsepoker. Fargenes tidløshet gir deg det beste utgangspunktet.

Høstens fargepalett deler Jotun inn I tre:

1. Reflection of time – the sophisticated blues

Reflections of Time gir deg sofistikerte blåtoner i nydelig samspill med varme nøytraler og gylne nyanser. Inspirasjonen hentes fra tidligere tider, og en unik atmosfære preget av nostalgi og sanselighet oppstår når ulike stilretninger møter hverandre. Vi ser vintagemøbler i kombinasjon med moderne design. Møbler i lær og solid marmor, som sammen med edle metaller og art deco-inspirerte detaljer, gir interiøret et særpreg. Det hele fremheves vakkert av vegger malt i tidsriktige farger.

Vitra, hay, christina lundsteen puter

Grand prix stoler i valnøtt mot vegg i deco blue -lekkert!

2. Reflection of light – a tribute to whites

Hvis du søker mot det delikate og varige, er fargepaletten Reflections of Light som skapt for deg og ditt hjem. Dette er farger som hyller den rene og enkle livsstil, og byr på en rekke hvite og lyse nyanser i kombinasjon med terrakotta og dempet sort. Hjemmet formes med fokus på en elastisk tilværelse, slik at livet fritt kan utfolde seg i åpne rom, gjerne med generøs takhøyde. De varme, hvite tonene skaper en inviterende atmosfære, og tillater lyset som flommer inn gjennom vinduene å sette stemningen.

Eggehvit på veggen - på bilde ser du også sofa fra Gervasoni og Toio lampe fra Flos.

3. Reflection of earth – green and worm neutrals

Vakre grønne nyanser, rustikke rødtoner og varme nøytraler preger fargepaletten Reflections of Earth. Fargene har sitt utspring i autentiske tradisjoner, og stadig flere lar seg inspirere til en frodig og jordnær livsform også i urbane miljøer. Behovet for å være i kontakt med naturen, og fokus på grønne verdier med tanke på kommende generasjoner, påvirker oss. Vi velger gjerne varige løsninger, samtidig som vi ønsker oss pene og trygge omgivelser.

Warm blush

Green harmony