Montana

Møbel- og interiørtrender for 2016

Velour, messing, stein og keramikk er stikkord for møbel- og interiør trenden i 2016. Vi har vært på møbelmessen i Stockholm og plukket ut det beste. Retningen er sofistikert, men med en klar skandinavisk og naturlig stil.

Onsdag 9.mars kl 19 inviterer vi til trendkveld og kataloglansering her på Møbelgalleriet - Velkommen!
 

Møbelmessen i Stockholm er den største møteplassen i verden for skandinavisk møbel- og lysdesign. Her møtes utstillere, innkjøpere, designstudenter og journalister for å se hva som rører seg innenfor møbel- og lys trender.   

 

Vi så det komme i 2015, men nå er det inne for fullt – velour. Stoler, sofa og puter kledd i dette herlige og myke tekstilet. I år er det mørke toner av blått og grønt, gjerne i sammen med lys rosa og burgunder.

by Lassen

Messingen er kommet for å bli, i alle fall en stund til. Flere og flere leverandører viser messing på understell av bord, på ben, på stoler, lamper og interiør produkter. Messing er veldig fint å bruke samme med sorte detaljer.

Gubi har alt - farget glass, messing, sorte detaljer, velour, grønne planter og spennende farge kontraster.

Kramikk er på full fart inn som interiørprodukt og det skal gjerne være håndlaget med ujevnheter.

Spisebord i valnøtt, desigent av Jasper Morrison for Fredericia.

Harde materialer som stein ble vist på sofabord og spisebord. Vi ble veldig begeistret for belgisk kalkstein som ble vist hos Asplund. Farget glass hos Montana og Gubi.

Asplund spisebord med steinplate og Frame skap med lær detalj.

Asplund

Relansering av Hans J. Wegners CH 22 loungestol (CH 26 spisebordstol)