NJP leselampe fra Louis Poulsen

Skolestart

Sommerferien er over og vi er klar for å ta fatt på høsten og et nytt skoleår. Her er noen tips til arbeidsplassen.

Det er like viktig for barn som for voksne å sitte på en sunn stol. Forskning på barn som får anledning til å bevege seg mens de gjør lekser, har lettere for å konsentrere seg. Dette gjør Varier Move til en utmerket stol å sitte på når man gjør lekser eller studerer. Move Kids kan også brukes til utallige andre sittende og stående aktiviteter, og den er perfekt som ekstrastol ved siden av skrivebordet.

Bevegelige stoler fra Varier gjør det lettere å finne en sunn sittestilling.

Leselampen som er praktisk i bruk og som gir godt lys - samtidig som den har et lekkert design. En liten berøring er alt som skal til for å slå på eller av lyset eller justere det. NJP har to lysintensiteter - en praktisk funksjon som gjør at lyset raskt kan justeres fra arbeid på skrivebord til arbeid på skjerm.

NJP lampe i hvit fra Louis Poulsen

Home Desk fra Vitra er for den designbeviste studenten eller for hjemmekontoret. Skrivebordet er designet i 1958 av George Nelson og har to nette skuffer delvis skjult i skrivebordsplaten. Aluminium stolen fås i mage farger, men du kan gjerne plukke opp en av fargene i skrivebordet. Aluminium stolen er designet av Charles & Ray Eames også i 1958. 

Home desk skrivebord fra Vitra

Vitra Toolbox er en liten hendig bærbar "verktøykasse". Den har rominndelinger som kan brukes til lagring av mange forskjellige ting. Den er dekorativ og egner seg både på kjøkkenet, i barnerommet, på badet eller ved skrivebordet - noe som gjør den både praktisk og hendig.
Toolbox er en del av Vitra Design Museum Collection.  

Hold orden med Toolbox fra Vitra

Rodeo stolen er designet av fysioterapaut Frode Skretting. Han så at pasientene som kom innom klinikken hans med skjelett- og muskelplager, ble stadig yngre. Han forsøkte å finne en løsning, og resultatet ble en kulerund stol. Rodeo stimulerer til bevegelse og bedrer folks rygghelse. Rodeo stolen overfører fordelene ved å sitte på terapiball til et sittekonsept hvor kjernemuskulatur styrkes og vond rygg og nakke forebygges.

Rodeo stolen

Få orden på bøker, permer og lapper med en Montana bokhylle. Her er det over 40 farger å velge mellom - alene eller flere farger sammen. Du kan henge Montana på veggen eller dette det på ben eller sokkel.

Montana oppbevaring

 

Tati skrivebord fra Asplund er et nett skrivebord som ikke er for stort, d et er lett og luftig. Rammen fås lakkert i flere farger, og bordplaten fås i skinn eller eik. Kan like gjerne brukes som et stort konsollbord i stuen som et skrivebord. Dekorer det med noen fine bøker og en vase.

Tati skrivebord med skinntopp fra Asplund

Skal du ha det klassiske skrivebordet, er Naver sitt skrivebord i valnøtt flott og elegant. Gode skuffer samt mulighet for å skjule ledninger til laptop eller mobil.

AK 1320skrivebord fra Naver