Milano nyheter fra Vitra. DSR i nyefarger

Dette kommer til høsten, nyheter fra Vitra

Til høsten kan vi vente oss flere spennende og fargerike nyheter fra Vitra. Blant annet kommer det nye farger på den ikoniske Eames plastic Chair.

Det vil være totalt 14 farger å velge mellom der seks av fargene er nye fra høsten av. Fargene heter: Classic green, ice grey, moss grey, navy blue, classic red og oxide red.

Eames DSR plastic chair

Med inspirasjon fra franske cafestoler og stedet Belleville i Frankrike, er Belleville stolen som tar plaststolen til nye høyder. Skap din egen vri ved å bruke finer i skallet, kombiner to farger på ramme og sete eller trekk sete i stoff eller skinn. Mange muligheter. Det kommer flotte bord i samme serie.

Belleville stol fra Vitra

 

Dette er sofaen for deg som elsker farger - og er det noe Hella Jongerius, designeren bak Polder sofa, kan er det å sette sammen farger.
Polder sofa er ti år i 2015 og dette feires med en ny utgave som går i grønn, gul, rød og blå. Vi får inn den flotte blå til høsten.  

Inspiasjoen bak Polder sofa er når du er ute og fly og kan se ned på åkerlappene. Der hver åkerlappe har fin nyase og farge.

Polder sofa, Hella Jongerius