Conic loungesofa fra danske Cane Line

Hagesesongen er i gang

Våren er her og vi er klar for varmere dager og lysere kvelder. Vi har fått inn hagemøblene og kommer her med noen tips til sommer sesongens hagemøbler.

Spisegruppe med komfort

Vi ønsker oss i større grad komfort når vi spiser og ikke minst når det gjelder hagemøblene. Med Flex dining gruppe har du en hagegruppe for både avslapning og bespisning. Serien er modulbasert så du kan tilpasse størrelsen etter ditt ønske.

Flex dining lounge sofaen fås med puter i en unik værbestandig stofftype, som kan brukes utendørs året rundt, og som også kun krever et minimum av vedlikehold.

Flex dining - sofa til spisebordet fra danske Cane Line

Hagemøbler som tåler den norske sommeren

Sommeren skal nytes – og når finværet er over oss skal hagemøblene bare står klar til bruk. Cane Line tilbyr på flere av sine modeller ett tex materiale som er et belagt polyester materiale som er ideell for utendørs bruk og krever minimalt vedlikehold. Tex putene har en quickDryFoam kjerne, noe som sikrer maksimal drenering og luftsirkulasjon.

Når du går inn for kvelden setter du putene på høykant, og hvis det regner vil vannet renne gjennom og putene tørker fort. Nå slipper du å bære putene frem og tilbake hele sommeren.

Diamond lounge sofagruppe fa danske Cane Line

Fargerike pledd og puter kan gi hagegruppen din det lille ekstra.

Hagemøbler er ikke kjent for alltid å være fargerike, du velger gjerne en tidløse farge som er enkel og holde. Tilfør derfor litt glede og farge med pledd og puter. Zuzumaga har fargerike økologiske tekstiler i 100% fransk merino ull som er produsert i Spania.

Fargerike pledd fra Zuzunaga

Gjør uteplassen litt mer behagelig med en gyngestol.

Copenhagen gyngestol er like fin inne som ute. Med et saueskinn gjør du den ekstra lun og behagelig.
Copenhagen gyngestolen som vist på bilde er fremstilt av værbestandig pulverlakkert aluminium og fås i fargene aqua og lava-grå. Setet og ryggen er perforert med riller for å tilføre gjennomsiktighet, samt at regnvann enkelt skal dreneres bort fra setet når stolen står utendørs.

Copenhagen gyngestol fra danske Cane Line

Skap herlig sommerstemning med levende lys i hagen, blakongen eller på terrassen

Lighthouse kan for eksempel også brukes som et urbant drivhus, hvor du kan dyrke krydderurtene dine. Mulighetene er mange. Lighthouse er fremstilt i et værbestandig pulverlakkert aluminium og kan brukes både innendørs og utendørs året rundt.

Skap stemning med levende lys.

Funksjonelle hagemøbler gir muligheter for flerbruk.

On the move sidebord tar du med deg der du skal, enten du sitter ved solstolen, ved en loungegruppe eller bruker det som et avlastningsbord. Bordet kommer i to størrelser og flere flotte farger. I tillegg er brettet er avtakbart og kan brukes som serveringsbrett. Bordet er fremstillet i aluminium og tåler å stå ute året rundt, men også flott og bruke inne om vinteren.

Fleksible hagemøbler, Traveller klappstol og On the move sidebord med løst serveringsbrett

Panton one stolene fra Montana er spisestolen som er like god inne som ute.

Den kan stables som gjør den lett å sette bort om vinteren, tørker fort etter en regnskur og er super som suppleringsstol inne. Panton one fås i mange flott farger.

Spisebordstolen Panton one som er like anvennlig inne som ute.